Usluge

Home / Usluge

Lepota i sofisticirani izgled je san svake žene. Uz znanje, veštine, kvalitetnu profesionalnu šminku i Lines Lashes trepavice – učinićemo sve da izgledate posebno. 

Ističe Vašu prirodnu lepotu. Da li biste i Vi želeli da se svako jutro probudite sa idealnim obrvama, iscrtanim kapcima i prelepim usnama? Pre tretmana se iscrtava oblik, dogovara boja.

Cilj je da se prema mogućnostima prirodne dlake nadogradi vestačka. Želja klijenata je da one deluju prirodno kako bi se skratilo vreme svakodnevnog šminkanja.

LASH LIFT je tretman podizanja prirodnih trepavica iz korena, tako da se dobija otvoreniji pogled oka. Idealan je za osobe koje imaju dovoljnu dužinu trepavica, ali su ravne pa samim tim čine oko “tužnim“.

Lepe i negovane ruke predstavljaju Vaš odnos prema samoj sebi i odaju utisak jedne zdrave, moderne i poslovne žene

Studio pruža sve vrste pedikira, počevši od estetskog, medicinskog, pa sve do spa tretmana. Neka vaša stopala budu uvek zdrava, hidrirana i regenerisana.

Depilacija je vrsta polu-trajnog uklanjanja neželjenih dlačica, kojom se postiže efekat nežne i glatke kože. Pri tom se dobija i nepohodan piling jer se uklanjaju mrtvi slojevi kože.

Postupak kojim se dobija se savršeno preplanuo ten bez izlaganja suncu i veštačkim UV zracima. Boje su bez parabena, bez alergena, bez konzervansa, bez fleka. 

Tretmani koji će omogućiti Vašoj koži da bude negovana, blistava i zdrava. Stimulativni tretmani poput dubinske hidratacije, stimulacije kolagena i elastina radiotalasnim zatezanjem kože, regeneracija kože mezoporacijom, blistav ten i čistoća lica.

(terapija drvetom) – kolumbijska tehnika masaže omogućava da se smanje lokalizivane masne naslage , oslobadjaju se toksini, višak vode i celulit.