phone

+38118519800

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

O nama

Pitate se po čemu je to naš salon drugačiji od drugih?

 

 

Naša misija je od samog starta vaša udobnost, komfor i zadovoljstvo - dok je kvalitet u radu i edukovano osoblje je nešto što čini prepoznatljivim naš stil rada.

Potpuna posvećenost klijentu i kvalitetni proizvodi koje koristimo rezultiraju obostranim zadovoljstvom, a zadovoljan klijent se uvek vraća, šireći dalje, preporuke o radu našeg studija. I zato smo tu već dve decenije – dajući svoj maksimum u poslu kojim se bavimo.

Za naše stručne edukacije uvek se traži „mesto više". Svoje znanje nesebično prenosimo svima koji žele da se bave ovim poslom i u njima ne vidimo konkurenciju, već buduće kolege/koleginice koje će kvalitetnim radom osvajati nova tržišta.

Možemo se pohvaliti našim timom jer ga pre svega čine profesionalci u svom poslu, koji svojim i dugogodišnjim iskustvom vašu viziju pretvaraju u delo. Težimo ka tome da vam kompletna estetika uvek bude na dohvat ruke.

Dozvolite nam da vašu lepotu istaknemo na najbolji mogući način, zakažite svoj termin i zablistajte u punom sjaju i videćete zašto je Beauty Studio Jelena Đorđević vaš najbolji izbor!


 

Logo beauty salona sačinjen je od slova “JĐ”, koja predstavljaju inicijale osnivača salona, Jelene Đorđević.
Osnovna zamisao je da sinteza slova J i Đ čini beskonačnu formu, “infiniti”.
Zašto infiniti? Glavni razlog je dugo postojanje samog salona, koji teži još većem uspehu i tradiciji, koja će se nastaviti.

 


Osnov svakog dobrog logoa čine geometrijski oblici, pa je s tim u vezi i naš znak izveden iz kruga i kvadrata. Vraćamo se jednostavnim formama, jer se pokazalo da kupci lakše uspostavljaju odnos i pamte brendove koji nemaju kompleksne logoe. Princip “manje je više” koriste mnogi poznati brendovi, jer logo treba da bude lako pamtljiv i prepoznatljiv.
Nadamo se da Vam se dopada!

ISKUSTVA KLIJENATA

Beauty Studio Jelena Đorđević

Jelena Stojanović

Kod vas sam zavrsila obuke za brow lift, lash lift i depilaciju secernom pastom.. Prezadovoljna sam stečenim znanjem sto mi potvrđuju i prezadovoljne musterije u mom salonu.. Planiram uskoro da upisem jos jedan kurs kod vas.

Beauty Studio Jelena Đorđević

Milica Simić, Lebane

O edukaciji za nadogradnju trepavica koju sam na moje veliko zadovoljstvo imala prilike da slušam od profesionalca u ovoj branši , Ane Krstić , imam samo reci hvale. Jasno, precizno, korak po korak me je uvela u svaki segment rada, detaljno i sa puno strpljenja je pratila moj rad, ukazivala na greske, pružala podršku kako tokom edukacije tako i nakon nje.Veliko hvala njoj, i celokupnom osoblju studia koje me je odusevilo ljubaznošću i profesionalnoscu. Sam rezultat je iznad svakog očekivanja, i svakome bih, od srca preporučila da posete studio Jelene Djordjevic.

Beauty Studio Jelena Đorđević

Jelena Stojanović

Kod vas sam zavrsila obuke za brow lift, lash lift i depilaciju secernom pastom.. Prezadovoljna sam stečenim znanjem sto mi potvrđuju i prezadovoljne musterije u mom salonu.. Planiram uskoro da upisem jos jedan kurs kod vas.

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close>
logo>

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

  • Beauty Studio Jelena Đorđević keyboard_arrow_right
  • Beauty Studio Jelena Đorđević

    Beauty Studio Jelena Đorđević
  • prod check
    check