Pedikir

Home / Pedikir

PEDIKIR

Beauty studio radi sve vrste pedikira:

  • estetski, koji podrazumeva pilin stopala, sredjivanje zanoktica i kutikule, oblikovanje noktiju, masažu i hidrataciju stopala, kao i lakiranje noktiju.
  • Medicinski, koji se radi u slučaju da klijent ima problem sa uraslim noktima, gljivicama, kurjim okom, bradavicama. Procedura se izvodi sterilnim istrumentima od strane stručnog lica.
  • Spa, se preporučuje klijentima koji žele da regenerišu svoja stopala. Najpre se radi piling, kojim se odstranjuju mrtve ćelije i podstiče mikrocirkulacija, tretiranje zanoktica i peta i lakiranje noktiju. Na kraju sledi maska, da bi umirila stopala i masaža da ih potpuno opusti.

Beauty studio Jelena Đorđević nalazi se u ulici Cara Dušana 86. U prijatnom ambijentu nudimo Vam vrhunsku uslugu medicinskog pedikira, kao i klasičan pedikir.

Izgled noktiju na rukama i stopalima mnogo govori o karakteru svake osobe, a mi Vam nudimo brojna rešenja koja će Vam uliti samopouzdanje i učiniti da budete zadovoljni. Prilikom našeg rada koristimo samo vrhunske preparate renomiranih svetskih proizvođača.

Naš salon poseduje aparat za sterilizaciju AUTOKLAV u kojem se vrši sterilizacija pedikirskih i manikirskih instrumenata pod pritiskom vodene pare. Nakon ovog procesa instrumenti su 100% sterilni.