Niš, Cara Dušana 86, lokal 11
phone

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

Pedikir

 

Beauty studio radi sve vrste pedikira: estetski, koji podrazumeva pilin stopala, sredjivanje zanoktica i kutikule, oblikovanje noktiju, masažu i hidrataciju stopala, kao i lakiranje noktiju.
Medicinski, koji se radi u slučaju da klijent ima problem sa uraslim noktima, gljivicama, kurjim okom, bradavicama. Procedura se izvodi sterilnim istrumentima od strane stručnog lica.
Spa, se preporučuje klijentima koji žele da regenerišu svoja stopala. Najpre se radi piling, kojim se odstranjuju mrtve ćelije i podstiče mikrocirkulacija, tretiranje zanoktica i peta i lakiranje noktiju. Na kraju sledi maska, da bi umirila stopala i masaža da ih potpuno opusti.
Beauty studio Jelena Đorđević nalazi se u ulici Cara Dušana 86. U prijatnom ambijentu nudimo Vam vrhunsku uslugu medicinskog pedikira, kao i klasičan pedikir.

Izgled noktiju na rukama i stopalima mnogo govori o karakteru svake osobe, a mi Vam nudimo brojna rešenja koja će Vam uliti samopouzdanje i učiniti da budete zadovoljni. Prilikom našeg rada koristimo samo vrhunske preparate renomiranih svetskih proizvođača.

Naš salon poseduje aparat za sterilizaciju AUTOKLAV u kojem se vrši sterilizacija pedikirskih i manikirskih instrumenata pod pritiskom vodene pare. Nakon ovog procesa instrumenti su 100% sterilni.

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD
  akcija - 0 %
  RSD RSD