phone

+38118519800

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

news

Tehnika puder obrva u Studiju Jelene Đorđević U Nišu

Modni trendovi vezani za izgled obrva su se menjali tokom vremena. Šta god da se menjalo, obrve su jedan od najbitnijih elemenata na našem licu i znatno mogu da promene naš izgled.

 

Tretman puder obrva radimo u dogovoru sa klijentom-tako da promene na licu mogu i ne moraju biti drastične U toku dana, nacrtane obrve mogu da izgube taj savršeni oblik koji smo ujutru nacrtali. Iz tog razloga trajna šminka tehnikom puder obrva može biti pravo rešenje za vas!

 

Jedna od savremenih tehnika za ulepšavanje jeste tretman ‘’Puder obrve’’.

Podrazumeva senčenje obrva koje se radi na maloj dubini pa one zbog toga izgledaju punije i prirodnije, a u zavisnosti od želje klijenta moguće je postići razne efekte - od potpuno prirodnih pa sve do jako definisanih glamuroznih obrva.

 

Sam naziv nas asocira na nešto blago, umereno i elegantno. 

Baš tako i treba da izgleda i zato se dobro raspitajte pre nego se odlučite kod koga ćete ovaj tretman da radite.

 

Trudimo se da puder obrve uvek budu oblikovane prema licu. Zato boju pigmenta biramo tako da nakon zaceljenja one izgledaju potpuno prirodno - jer se divno uklapaju sa vašim dlačicama. 

 

Nakon tretmana prvih nekoliko dana bi valjalo izbegavati znojenje, saune, vežbanje, sunčanje, kako biste na početku sačuvali oblik koji želite.

 

Nakon samo par dana, boja posvetli i dobijete savršene baršunaste obrve! 

Više nema crtanja, docrtavanje, razmazivanja, popunjavanja…Sve je tu!

 

Često pitanje koje dobijamo je “Da li se crveni pigment može korigovati?”

 

Odgovor je, da. Preporuka je da se pre korekcije pigmenta, uradi tretman lasera, kako bismo bili 100% sigurni da je će korekcija biti i više nego uspešna. Crveni pigment je nepoželjan rezultat trajne šminke obrva koji nastaje ispiranjem boje, a sve to zbog prisustva iron oxid-a u samom pigmentu.

 

Crvena boja pigmenta na obrva ostaje najduže na koži i ne može se baš tako lako ukloniti.

 

Zato se većina klijenata odlučuje za lasersko uklanjanje pigmenta, koje posle samo jednog tretmana daje vidljive rezultate, i crvenu boju menja u sivu. Za totalnu eliminaciju pigmenta potrebno je uraditi seriju tretmana po preporuci. ????

 

Kozmetički laser deluje isključivo na pigment - s obzirom da ima izuzetno kratak impuls. Nema oštećenja okolnog tkiva, što se i može videti na prvoj slici koja je nastala odmah nakon prvog tretmana laserom.

 

Cenovnik usluga možete pogledati u kategoriji Cenovnik

 

Tehnika rada i biranje boje je prava umetnost, zato se prepustite nama i našim predlozima. ❤ 10 godina iskustva u ovoj oblasti želimo da podelimo sa vama. #puderobrve

 

Zakazivanje konsultacija i tretmana puder obrva je pozivom  na broj 064 13 11 711

  • /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 52
    /news/72" data-layout="button_count" >
    /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 55
    /news/72" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close>
logo>

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

  • Beauty Studio Jelena Đorđević keyboard_arrow_right
  • Beauty Studio Jelena Đorđević

    Beauty Studio Jelena Đorđević
  • prod check
    check