phone

+38118519800

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

news

Kupi materijal za rad u našem salonu

Edukacije u salonu su postale jedan veliki deo našeg poslovanja. Poslednjih godina su u našem beauty studiju mnogi lash tehničari postali sertifikovani iz oblasti laminacije trepavica i obrva, kao i nadogradnje svilenih trepavica. 

 

Svi naši polaznici edukacija, pored adekvatnog obrazovanja iz pomenutih oblasti, nakon završetka obuke dobijaju poklon paket sa materijalom koji su i koristili na samoj edukaciji.

Studio Jelena Đorđević pored usluge laminacije, nadogradnje i edukacija iz ovih oblasti, nudi i mogućnost kupovine kompletnog materijala za lash stiliste. 


 

Thuya Proffesional Line


 

Postoje mnogo načina i trikova pomoću kojih žene ističu oči, a ključnu ulogu u tome igraju trepavice. Žene su uvek u potrazi za savršenim tretmanom koji će njihove trepavice dodatno naglasiti. Uz inovativne proizvode španskog brenda Thuya Professional Line, svaki lash stilista će pružiti svojim klijentima najbolju uslugu laminacije trepavica i obrva. Lash & brow lift usluge uveliko su osvojile srca mnogih žena i standardna su ponuda većine kozmetičkih salona. Ono što je svakom lash stilisti potrebno je - kvalitetna oprema za lash i brow lift. Thuya Duo lepak za lash lift je oduvek bio omiljeni proizvod kada je ovaj brend u pitanju, kao i najpoznatiji Thuya permanent gel i Thuya neutralizator. Ove proizvode možete pronaći i u specijalnim Thuya setovima za lash & brow lift, gde dobijate i treću fazu u vidu regenerativne kreme sa arganovim uljem. Od velikog značaja je i farba za obrve, koju u Thuya asortimanu možete pronaći u više nijansi. One su šlag na tortu svakog brow lifta, kao i farba za trepavice nakon lash lift-a. Silikoni za lash lift su presudni kada je uvijenost trepavica u pitanju, zato ih imamo u nekoliko veličina. Tu su i vikleri za lash lift, kako bi se i najdeblja dlaka kod klijenata lepo uvila. 


 

Lines Lashes materijal za nadogradnju svilenih trepavica


 

Svilene trepavice su sigurno jedna od neizostavnih metoda koju žene primenjuju za estetsko ulepšavanje i znamo da su veoma zahvalne kada je njihovo održavanje u pitanju. Uz naše inovativne proizvode i prestižnu zajednicu, ovde smo da vas inspirišemo da postanete omiljeni lash tehničar i svojim klijentima pružite najkvalitetniju uslugu. Svilene trepavice su dizajnirane su da pruže izvrsne rezultate, udobnost, stil i sigurnost, a da pritom ne ometaju čak i osetljive oči. Kutijice svilenih trepavica različitih debljina, zakrivljenosti i dužina dlake, u pojedinačnim ili mix pakovanjima deo su našeg redovnog asortimana. Za lash tehničare koji kao tehniku nadogradnje biraju 1 na 1, tu su Lines Lashes klasične svilene trepavice trepavice. Za tehniku hibrid ili "Russian volume", u našem asortimanu možete pronaći i volumenske svilene  trepavice, specijalno dizajnirane za gušće tehnike nadogradnje kako bi što bolje pravili snopove i obezbedili volumen po želji klijenta. Ukoliko Vaši klijenti vole da eksperimentišu i dodaju notu zabave i poebnosti u svoj set svilenih trepavica tu su i svilene trepavice u boji, koje će izgled trepavica učiniti potpuno nesvakidašnjim I zanimljivim. Za preciznu I laku nadogradnju svilenih trepavica za vas izdvajamo Lines Lashes pincete za trepavice. A za nephodnu negu, aplikaciju I higijenu trepavica I pribora, tu je naš lepak za nadogradnju trepavica, remover, prajmer, ultra bonder i mnoge druge proizvode. 


 

  • /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 52
    /news/70" data-layout="button_count" >
    /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 55
    /news/70" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close>
logo>

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

  • Beauty Studio Jelena Đorđević keyboard_arrow_right
  • Beauty Studio Jelena Đorđević

    Beauty Studio Jelena Đorđević
  • prod check
    check