phone

+38118519800

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

news

Kako odabrati idealnu nijansu za spray tan?

  • Havajska boja za svetao ten

Ovo je najumerenija formulacija i pruža suptilan, ali ipak fenomenalan i prirodan ten. Idealan je ako radite tretman prvi put. Idealno je rešenje za venčanja, gde je cilj da dobijete prorodan ali blistav ten.

  • Karipska boja za srednji ten

Ovo je ubedljivo najpopularniji preparat za potamnjivanje među klijentima. Daje vašoj koži bogatu, tamno-čokoladnu boju koja sadrži neverovatno prirodan izgled. Karipska pruža savršen taman braon ten i odgovara svakom tipu kože. Ako tražite taj "wow" faktor onda je ovo za vas. Idealno za većinu događaja kao što su sve vrste proslava, žurke, venčanja, mature i rođendani. Odličan izbor tokom proleća, leta i jeseni.

  • Brazilska boja za taman ten

Ovo je naša najtamnija boja i pruža fenomenalni taman braon ten. Idealna je za scenu, takmičenja ili za one koji žele da razviju tamnu čokoladnu boju i da budu primećeni. Ovaj preparat je posebno formulisan da se koristi na već preplanuli ten ili kod osoba sa tamnijim pigmentom. Ne preporučuje se osobama sa svetlom ili osetljivom kožom. Odličan izbor za leto.

 

Cena tretmana je 1800 rsd. #spraytan #studiojelenadjordjevic #airbrush #airbrushtan #potamnjivanjetela

  • /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 52
    /news/54" data-layout="button_count" >
    /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 55
    /news/54" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close>
logo>

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

  • Beauty Studio Jelena Đorđević keyboard_arrow_right
  • Beauty Studio Jelena Đorđević

    Beauty Studio Jelena Đorđević
  • prod check
    check