phone

+38118519800

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

news

Šta je AIRBRUSH tehnika potamnjivanja tela: Sve što treba da znate i kako da vam boja duže traje

Štetne zrake treba da izbegavamo u širokom luku, ali svaka žena će se složiti da letnje kombinacije mnogo bolje stoje na preplanulom tenu. Zato je „airbrush“ tehnika, odnosno potamnivanje kože prskanjem, savršeno rešenje za dobijanje preplanulog tena bez izlaganja suncu ili veštačkim UV zracima. Iako ten traje do 10 dana, uz ova tri trika definitno možete produžiti trajanje pigmenta.

 

  • IZBEGAVAJTE PILING TELA

Savet stručnjaka je da izbegavajte piling 24 sata pre odlaska na „airbrush“, kao i sve vreme dok vaš ten traje. Ako koristite kiseline u svojoj nezi kože, izbegavajte ih 48/24 sata pre tretmana, jer oni izazivaju piling kože na dubljem nivou i čine da pigment brže bledi.

Međutim, skidanje mrtvih ćelija kože je ključna stvar za dobijanje ujednačenog i dugotrajnog tamnog tena. Ukoliko imate suvu i dehidriranu kožu, rizikujete da vam koža izgleda "flekavo". Uradite piling dva dana pre tretmana i tako ćete stvoriti idealnu podlogu za blistav, preplanuli ten.

 

  • IZBEGAVAJTE ULJA

Ako ste pre odlaska na potamnjivanje koristili proizvode za negu kože na uljanoj bazi, to može da uzrokuje brže nestajanje boje. Ulja deluju kao barijera na koži koja sprečava da se potamnjivač ravnomerno upije. Takođe, ako koristite ulja nakon tretmana, boja će brže nestati jer ulja razbijaju pigmente u potamnjivaču. To, naravno, ne znači da treba da zaboravite na hidrataciju kože, već jednostavno ulja zamenite laganim losionima.

 

  • ODLOŽITE DEPILACIJU

Brijanje ili depilacija posle nanošenja boje nisu preporučljivi jer se time boja brže odstranjuje, ali neće uticati na stvaranje fleka.

 

Ako planirate da radite airbrush za svadbe?

Ako planirate da radite airbrush za vaše venčanje onda je bolje da uradite srednju boju a ne najtamniju, jer vaš glavni cilj je da postignete prirodan izgled tena koji će takođe izgledati prirodnije na fotografijama. Takođe, mladoženja može da izgleda bledo u odnosu na vaš taman ten, tako da bi idealno bilo da zajedno uradite airbrush. Cilj je da vi i vaš budući muž izgledate najbolje, a to podrazumeva zdrav, bronzani i blistav ten, pa zato pokušajte da ga ubedite da i on uradi tretman.

 

*Ako nikada niste uradili airbrush onda ne možete biti 100% sigurni kako će vam stajati boja. Zato Vam mi najsrdačnije preporučujemo da uradite probni tretman oko mesec dana pre velikog događaja.

 

Koliko traje tretman airbrush-om?

Nanošenje boje i sušenje traju oko 10 minuta. Odmah po nanošenju videćete boju, ali tu je i sloj koji se spira prilikom prvog tuširanja. Ispod tog sloja vaš pigment počinje da se razvija stvarajući taman ten i taj proces traje i narednih 3 do 5 sati. Pun efekat tretmana imaćete naredna 3 do 4 dana nakon kojih boja počinje da bledi ali je i dalje postojana narednih 7 dana. Mesta koja najviše dolaze u dodir sa vodom, kao što su lice i ruke, prva počinju da blede.

 

Preparate koje mi koristimo su bez alkohola, bez ulja, bez parabena, bez alergena i dermatološki su testirani. Ova metoda je idealna za osobe koje žele da postignu taman ten za neku svečanu priliku, a da se ne moraju izlagati dejstvu sunca ili tretmanima solarijumom.

 

  • /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 52
    /news/53" data-layout="button_count" >
    /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 55
    /news/53" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close>
logo>

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

  • Beauty Studio Jelena Đorđević keyboard_arrow_right
  • Beauty Studio Jelena Đorđević

    Beauty Studio Jelena Đorđević
  • prod check
    check