phone

+38118519800

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

news

Promocija proizvoda & Maserclass Snežane Karović

8.mart nam je ove godine posebno drag. Jug Srbije broji mnogo uspešnih žena koje su pravi profesionalci u svom poslu, puno ambicioznih žena koje su tek na početku, a njihov napredak je nezaustavljiv. Divne dame koje su želele da usavrše svoje znanje iz oblasti nadogradnje svilenih trepavica, depilacije šećernom pastom i makeup-a - prisustvovale su predstavljanju brendova @lineslashes i @likesugartrend u prelepom ambijentu @blackberryeventcent. Veče je bilo rezervisano za @snezanakaroviccoric masterclass, gde smo pratili bridal makeup.

Dan otvorenih vrata za ljubitelje beauty industrije koja stalno evoluira i menja svoje trendove, obuhvatio je 3 vrlo rasprostranjene oblasti kada je lepota naših žena u pitanju. 

Nadogradnja svilenih trepavica kao potpuni HIT poslednjih poslednjih godina, učinio je da se u Srbiji i regionu edukuje puno novih lash tehničara. Industrija trepavica i stilovi nadogradnje menjaju se iz godine u godinu. Iz tog razloga smo odlučili da ovu temu temeljno ispratimo i devojkama koje su prisustvovale promociji, osim proizvoda - objasnimo i teoriju vezanu za nadogradnju svilenih trepavica uz korisne savete iz iskustva našeg lash tehničara i edukatora Ane Krstić. Delić atmosfere možete videti na fotografijama ispod:

Depilacija tela šečernom pastom

Ukoliko ste se ikada zapitali da li postoji alternativa vosku - na pravom ste mestu. Veliko interesovanje je poslednjih godina takođe privukla i šećerna pasta brenda Like Sugar Trend. Oni su svojim inovativnim proizvodom, šećernom pastom u patroni, napravili pravi “boom”.

Za razliku od voska koji se prilikom nanošenja zadržava na površini kože jer mu parafinska ulja ne dozvoljavaju da „prođe“ dalje, ŠEĆERNA PASTA radi potpuno drugačije. Zbog svog sastava, ona se praktično sliva niz dlaku i obuhvata je celu zajedno sa korenom. Limunska kiselina iz proizvoda blago pilinguje kožu, uklanjajući samo mrtve ćelije, ne narušavajući prirodnu barijernu funkciju kože.

Dlaku koju smo zajedno sa korenom, obuhvatili šećernom pastom, izvlačimo celu povlačenjem, ne ostavljajući mogućnost kidanja, urastanja i jačanja.

Devojke koje su prisustvovale promociji proizvoda su pored detaljnog objašnjenja kako ustvari “radi” šećerna pasta odnosno teorijskog predavanja, isprobale proizvode na modelima i na taj način se uverile da iritacija nakon depilacije ne postoji. 

Masterclass Snežane Karović

       

Osnova je krucijalna kada je u pitanju uspešan i postojan makeup. To je pre svega blistav i bresprekoran ten, korekcije sitnih nepravilnosti na licu i lepo oblikovane obrve koje utiču da naše lice bude vizuelno simetrično. Ovo su tri ključna segmenta koja je bitno savladati na početku, sve ostalo je makeup igra u kojoj možete bezbrižno uživati i njome se služiti kako biste iskazati svoju ličnost i kreativnost. Snežana Karović je iskazuje na jedan prefinjen i nežan način, pa joj je iz tog razloga “meka” šminka jedna od omiljenih.

Na masterclass-u održanom u Nišu, Snežana je pokazala bridal makeup na prelepom modelu.

Organizacija ove vrste i razmena znanja između makeup artist-a, danas je važnija nego ikad. Sa jedne strane, granice u makeup industriji se pomeraju svakoga dana, a sa druge strane ovo je idealna prilika da ukažemo na važnost temeljno odrađenog makeup-a, jer samo tako možete biti sigurni u rezultat.

Sve popularnije škole šminkanja, online edukacije ili seminari na ovu temu, danas su apsolutni “must have” ukoliko pojedinac želi da se bavi šminkanjem. Izrazito je važno pratiti trendove i biti u toku sa beauty događajima, brendovima i novitetima. 

Kolaboracija sa Snežanom Karović je našem brendu donela puno lepih stvari, između ostalog i organizaciju ovog prelepog događaja. Individualne trepavice koje kreirala u saradnji sa nama postigle su veliki uspeh i nalaze se u mnogim šminkernicama širom Srbije i Crne Gore.

  • /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 52
    /news/48" data-layout="button_count" >
    /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 55
    /news/48" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close>
logo>

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

  • Beauty Studio Jelena Đorđević keyboard_arrow_right
  • Beauty Studio Jelena Đorđević

    Beauty Studio Jelena Đorđević
  • prod check
    check