phone

+38118519800

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

news

Mapiranje trepavica

Kada radite nadogradnju svilenih trepavica, mapiranje je veoma važno! Ocrtavanje dužine i segmentacija trepavica na jastučiću za oči, pre nego što krenete sa aplikacijom ekstenzija, omogućava vam da razmotrite oblik i karakteristike svakog oka pojedinačno, i stoga kreirate savršen oblik koji odgovara vašim klijentima. Da, možete da napravite sličnu vrstu mape trepavica za svakog klijenta, ali nisu svačije oči identične - tako da će mapa biti sklona izmenama.

Zašto pravimo mapu trepavica (mapping)?

Jedna od glavnih prednosti mapiranja trepavica je da pomaže u održavanju simetrije između oba oka. Nema ničeg goreg od usavršavanja izgleda na jednom oku, a zatim mučenja da ga preslikate na drugo oko. To može biti zaista dugotrajan i frustrirajući pokušaj da se postigne simetrija, tako da mapiranje trepavica zaista pomaže u tome. Takođe, kada napravite mapu trepavica, to čini rad u slojevima mnogo lakšim, sve što želite da uradite isplanirano je unapred i skraćuje vreme tretmana.

Kada birate pravu mapu trepavica, od krucijalnog je značaja da odredite kakav oblik oka ima vaš klijent. Ako koristite pogrešnu mapu trepavica, ovo možda neće odgovarati obliku očiju vašeg klijenta i nećete pokazati svoj puni potencijal, i što je najvažnije, vaš klijent možda neće biti zadovoljan svojim trepavicama. 

Postoji šest glavnih oblika očiju koje vaš klijent može imati; Okrugli, spušteni kapci, monolidni (uvučeni kapci), tužni, mačkasti i bademasti itd..

Važno je razumeti ove različite oblike očiju kako biste mogli da ih mapirate.

Da biste započeli mapiranje trepavica, sve što vam je potrebno su jastučići za oči i olovka. 

Ako ste tek počeli da se bavite mapiranjem trepavica, odlična je ideja da zamolite klijenta da vam pošalje sliku svojih očiju, tako ćete unapred pripremiti mapu za njihov oblik očiju. Međutim, uvek podelite svoj plan sa svojim klijentom, jer oni možda žele drugačiji izgled trepavica.

 

Postoji mnogo različitih stilova trepavica:

Tu je “prirodan izgled”- gde imitirate prirodne trepavice svojih klijenata, samo nekoliko mm duže. Ovaj stil se najčešće koristi kod tehnike 1 na 1, tj. dlaka na dlaku

“Foxy eyes“ – Ovaj izgled stvara iluziju mačjih očiju, gde biste koristili najduže trepavice prema spoljašnjem delu očiju.

Zatim tu je „lutka“ tj, Doll effect – gde su duže dužine na sredini trepavica, kako bi se stvorio izgled većih i otvorenih očiju. Otuda i naziv „Lutka“ / „Doll“ oči.

  • /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 52
    /news/46" data-layout="button_count" >
    /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 55
    /news/46" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close>
logo>

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

  • Beauty Studio Jelena Đorđević keyboard_arrow_right
  • Beauty Studio Jelena Đorđević

    Beauty Studio Jelena Đorđević
  • prod check
    check