Edukacija

Home / Edukacija

Obuka za šminku

Beauty studio Jelene Đorđević „Studio Lines“ je prvi makeup studio u Južnoj Srbiji. Otuda i ogromno iskustvo stečeno u radu i edukacijama. Nudimo obuke za različite nivoe znanja, za početnike, obuke usavršavanja kao i obuke tipa : „Kako našminkati samu sebe?“
Obuke mogu biti individualne i u grupi. Za dodatne informacije i termine koji su u toku godine predviđeni za ovaj tip obuke najbolje je pozvati na broj telefona +381641311711. Individualne obuke su više tražene jer se tako mogu više usavršiti tehnike, isprobati nove stilove šminkanja. Ostvarićete vidljiv napredak za samo 1 ili nekoliko dana vežbanja. U nasem studiju možete kupiti Inglot proizvode, Milani šminku, Lines trepavice i prateći pribor za rad.

Obuka za nadogradnju trepavica

Nedostatak vremena za svakodnevne obaveze i rutinu stvorio je novo zanimanje u svetu kozmetike „lash tehnicar“.
Da biste bili dobar lash tehnicar, potrebno je da budete strpljivi u ucenju a zatim u radu. Uspeh se stvara upornim vezbanjem. Mi u ponudi imamo individualne i grupne obuke za sve tehnike rada i one traju 2 dana, od baznih tehnika kao sto su 1:1 do volumenskih. Radimo i jednodnevne obuke usavrsavanja. Finansijska ulaganja nisu velika koliko je potrebno da budete uporni u vezbanju nakon edukacije. Imate podrsku u trajanju od jednog meseca nakon edukacije. Morate racunati i na to da usavrsavanje u radu mora da postoji i sa tim morate krenuti vec nakon godinu dana od vase prve, bazne edukacije.

Obuka za lash lift

Obuka ima teorijski i prakticni deo. Traje 1 dan i u okviru ove edukacije, polaznici dobijaju starter kit.
Tretman je potpuno zdravstveno bezbedan, doprinosi podizanju trepavica efektu poboljsanog volumena i hrani dlaku keratinom. Ovaj tretman mozete preporuciti svim osobama koje imaju spustene trepavice, kao i osobama koje zele da istaknu svoje trepavice a ne zele da nose ekstenzije. Zasto je ova obuka jako popularna? Zato sto je procedura rada jednostavna, sam tretman traje do 50 minuta i dosta je trazen od strane klijenata.

Obuka za manikir i pedikir

Obuka ima za cilj da osposobi da polaznici kvalitetno i strucno obave posao.
Naucicemo vas da bukvalno od manikira do krejiranja besprekornih gel noktiju. Takodje, polaznici se upoznaju sa merama zastite i bezbednosti na radu. Za vreme obuke se uci i vezba nasim priborom i materijalom a nakon obuke polaznice kursa dobijaju informacije o kupovini svih proizvoda koji zu neophodni za samostalan rad. Radi se na modelima i na sebi.
Basic obuka za manikir traje 4 dana po 4 sata, a dodatne tehnike i tehnike usavrsavanja traju 1 dan / 6h.Basic obuka za pedikir traje 2 dana po 4 sata, nastava je individualna i edukator je posvecen samo jednom polazniku. Na ovoj edukaciji mozete savladati osnovi pedikira, spa pedikir, kao i opremanje i organizovanje ove usluge u kozmetickom salonu.

Obuka za permanetnu šminku

Teorija, rad na vestackoj kozi i rad na modelu su neophodni kako biste prosli dobru edukaciju.
Za svaku oblast je potrebno izdvojiti po 2 dana. Kako iscrtati eyeliner, usne ili obrve i da li je moguce ici oblast po oblast? Odgovor je „Da“. Najbolje je da savladate tehniku puder obrva tek nakon par meseci poceti sa ucenjem drugih tehnika.
Decenijsko iskustvo u radu i edukacijama nam je pokazalo da su najbolje individualne obuke dok grupne obuke mogu biti sa navise 3 osobe.
Na vezbanjima koristimo aparat i boje koji su isti kao i kada radimo neku od ovih regija na klijentima.
Vodimo se idejom da je svaka osoba ima razlicitu anatomiju lica pa tako ucimo i nase polaznike kursa.
Poverenje i sigurnost su nam na prvom mestu.