Edukacija

Home / Edukacija

Obuka za šminku

Beauty studio Jelene Đorđević „Studio Lines“ je prvi makeup studio u Južnoj Srbiji. Otuda i ogromno iskustvo stečeno u radu i edukacijama. Nudimo obuke za različite nivoe znanja, za početnike, obuke usavršavanja kao i obuke tipa : „Kako našminkati samu sebe?“
Obuke mogu biti individualne i u grupi. Za dodatne informacije i termine koji su u toku godine predviđeni za ovaj tip obuke najbolje je pozvati na broj telefona +381641311711. Individualne obuke su više tražene jer se tako mogu više usavršiti tehnike, isprobati nove stilove šminkanja. Ostvarićete vidljiv napredak za samo 1 ili nekoliko dana vežbanja. U nasem studiju možete kupiti Inglot proizvode, Milani šminku, Lines trepavice i prateći pribor za rad.

Obuka za nadogradnju trepavica

Nedostatak vremena za svakodnevne obaveze i rutinu stvorio je novo zanimanje u svetu kozmetike „lash tehnicar“.
Da biste bili dobar lash tehnicar, potrebno je da budete strpljivi u ucenju a zatim u radu. Uspeh se stvara upornim vezbanjem. Mi u ponudi imamo individualne i grupne obuke za sve tehnike rada i one traju 2 dana, od baznih tehnika kao sto su 1:1 do volumenskih. Radimo i jednodnevne obuke usavrsavanja. Finansijska ulaganja nisu velika koliko je potrebno da budete uporni u vezbanju nakon edukacije. Imate podrsku u trajanju od jednog meseca nakon edukacije. Morate racunati i na to da usavrsavanje u radu mora da postoji i sa tim morate krenuti vec nakon godinu dana od vase prve, bazne edukacije.

Obuka za lash lift

Obuka ima teorijski i prakticni deo. Traje 1 dan i u okviru ove edukacije, polaznici dobijaju starter kit.
Tretman je potpuno zdravstveno bezbedan, doprinosi podizanju trepavica efektu poboljsanog volumena i hrani dlaku keratinom. Ovaj tretman mozete preporuciti svim osobama koje imaju spustene trepavice, kao i osobama koje zele da istaknu svoje trepavice a ne zele da nose ekstenzije. Zasto je ova obuka jako popularna? Zato sto je procedura rada jednostavna, sam tretman traje do 50 minuta i dosta je trazen od strane klijenata.

Obuka za Brow lift

U našem salonu održavaju se profesionalne edukacije za Brow lift (Brow lamination). Brow lift uspešno rešava problem spuštenog položaja obrva koji može biti urođen, ali najčešće je posledica prirodnog starenja kože. Obuka za Brow lift (Brow lamination) je individualna, traje jedan dan i obuhvata teorijski deo i praktični rad na modelu.  Svaki polaznik dobija sertifikat. Kod nas takođe možete kupiti sav neophodan materijal za izvođenje tretmana Brow lift (Brow lamination).

Obuka za permanetnu šminku

Teorija, rad na vestackoj kozi i rad na modelu su neophodni kako biste prosli dobru edukaciju.
Za svaku oblast je potrebno izdvojiti po 2 dana. Kako iscrtati eyeliner, usne ili obrve i da li je moguce ici oblast po oblast? Odgovor je „Da“. Najbolje je da savladate tehniku puder obrva tek nakon par meseci poceti sa ucenjem drugih tehnika.
Decenijsko iskustvo u radu i edukacijama nam je pokazalo da su najbolje individualne obuke dok grupne obuke mogu biti sa navise 3 osobe.
Na vezbanjima koristimo aparat i boje koji su isti kao i kada radimo neku od ovih regija na klijentima.
Vodimo se idejom da je svaka osoba ima razlicitu anatomiju lica pa tako ucimo i nase polaznike kursa.
Poverenje i sigurnost su nam na prvom mestu.

Obuka za manikir i pedikir

Obuka ima za cilj da osposobi da polaznici kvalitetno i strucno obave posao.
Naucicemo vas da bukvalno od manikira do krejiranja besprekornih gel noktiju. Takodje, polaznici se upoznaju sa merama zastite i bezbednosti na radu. Za vreme obuke se uci i vezba nasim priborom i materijalom a nakon obuke polaznice kursa dobijaju informacije o kupovini svih proizvoda koji zu neophodni za samostalan rad. Radi se na modelima i na sebi.
Basic obuka za manikir traje 4 dana po 4 sata, a dodatne tehnike i tehnike usavrsavanja traju 1 dan / 6h.Basic obuka za pedikir traje 2 dana po 4 sata, nastava je individualna i edukator je posvecen samo jednom polazniku. Na ovoj edukaciji mozete savladati osnovi pedikira, spa pedikir, kao i opremanje i organizovanje ove usluge u kozmetickom salonu.