Česta pitanja u vezi svilenih trepavica

Česta pitanja u vezi svilenih trepavica

1.Kako održavati higijenu? Minimum jednom dnevno oprati lice i trepavice penom za čišćenje koja će skinuti masnoću i prljavštinu.

 

2.Da li koristiti maskaru? NE. Osim što je uz ekstenzije potpuno nepotrebna, ona je i nepoželjna jer je ne možete lepo skinuti a da pritom ne oštetite nadogradnju.

 

3.Zašto mi trepavice brzo ispadaju? Više je uzroka ovog problema, uglavnom nemaju veze sa samim tehničarem, jer se u principu radi istim materijalom i tehnikom. Ono što mogu biti uzroci su najćešće: nehigijena, korišćenje neadekvatnih preparata ( najčešće na bazi ulja koje razgrađuje lepak), mehaničko delovanje na trepavice (trljanje očiju, spavanje okom na jastuku), ali takodje hormoni, stres, umoran organizam i lekovi.

 

4. I za kraj, najčešće postavljeno pitanje:  Da li će svilene trepavice oštetiti prirodne? Ukoliko nadogradnju radi obučeno lice proverenim materijalom i u higijenskim uslovima, prirodne trepavice sigurno neće biti oštećene! Ono što može ozbiljno uticati na vaše prirodne trepavice ali i na zdravlje oka je nestručnost nadogradnje, previše korišćenje lepka ili lepljenje ekstenzije na više dlačica od jednom i do samog kapka. Klijent nakon takve nadogradnje odmah oseti problem u vidu nadutih i crvenih kapaka što se mora rešiti ODMAH. Što se alergija tiče, one se retko javljaju ali ih ipak ima. Najčešći uzročnik je stanje organizma, a ne i sami sastojci koji se koriste prilikom ove usluge. U tom slučaju, trepavice se odmah skidaju.

 

  • Beauty studio Jelena Đorđević, Cara Dušana 86, Niš
    Sve informacije u vezi termina saznajte pozivom na broj:  064 1311 711