phone

+38118519800

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

news

Godišnji odmor važan za uspeh na poslu?

Naravno, ključan je za naše mentalno i fizičko stanje a bitan je i za zaposlenog i za firmu.
Redovnim korišćenjem godišnjih odmora pravimo balans između poslovnog i privatnog života.
Jasno je da smo tada zadovoljni svojim životom, da se podiže nivo sreće a da se poslovnim obavezama vraćamo pozitivniji i sa puno energije.


Puno nas dobija najbolje ideje van svog radnog mesta. Na godišnjem odmoru stvari možemo sagledati iz više uglova i imati bolju viziju kada se vratimo na posao.

Ukoliko ste na samom početku rada ili ste mladi (po stažu)vlasnik salona - možda nećete razumeti značaj većeg broja slobodnih dana tokom godine.


Klijentima je potreban termin za uslugu onda kada svi odmaraju ili imaju dan za privatnu proslavu, Božić, Uskrs, 1.maj, Novu godinu, ali i pre i posle tih datuma jer mi nudimo usluge. Ukoliko radite svakoga dana ili imate retko slobodne dane-takva situacija nije dobra ni za vas ni za klijente. Umorite se, zasitite poslom i ne dajte klijentima kvalitetnu uslugu niti ste raspoloženi za saradnju.

Preporuka stručnjaka jeste da je bolje da se rasporede slobodni dani na 2 do 3 odmora godišnje nego da se koristi jedan veliki.

Iskustvo u radu koje imam mi pokazuje da je potrebno 30ak slobodnih dana tokom godine kako bismo imali dobar balans između privatnog i poslovnog života. 

 

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close>
logo>

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

  • Beauty Studio Jelena Đorđević keyboard_arrow_right
  • Beauty Studio Jelena Đorđević

    Beauty Studio Jelena Đorđević
  • prod check
    check