Edukacija

MAKE UP training

  • Obuka koja je namenjena osobama koje žele da nauče same sebe da šminkaju ( zasniva se na unapred dogovorenom broju časova, najčešće je to samo par njih gde jedan čas traje 2 sata ),
  • Obuka namenjena je osobama koje žele da dograde svoje znanje ( obuhvata 7 časova, 1 čas traje 2 sata ),
  • Obuka namenjena osobama koje žele da nauče da šminkaju sebe i druge, to je najduži tip obuke i traje 30 časova, 1 čas traje 2 sata.
  • Ovaj vid obuke može biti u grupi ili individualno ( grupa je od 2 do max 4 osobe ).

Svi zainteresovani za ovu vrstu obuke koji žive van Niša treba da znaju da imamo poseban program rada.

Šminkanje nije zanat, već umetnost i pored talenta potreban je ogroman rad, vežbanje. Biti profesionalni šminker ne znači imati dobar pribor i ne treba gledati brendove koje neki šminkeri koriste, već način na koji pristupaju radu.
Naravno, insistiramo na kvalitetnim proizvodima i uvek ćete dobiti dobar i iskren savet šta je zapravo vrhunska šminka ( koji su to proizvodi koje vredi platiti ), trepavice, pribor, a šta treba izbeći.

O svemu tome i mnogo više možete čuti i naučiti na časovima.

"LASHES" training:

  • Obuka za nadogradnju trepavica "1 na 1"
  • Detaljna obuka koja traje 7h vežbanja ( teorija + praksa ).

Nakon ove obuke - dovoljno je odraditi nekoliko klijenata ( vezba od 15 do mesec dana ) i bićete sigurno spremni da odlično radite i naplaćujete svoje usluge.

Takodje nudimo kompletnu opremu za vežbanje i dalji rad, a za količinu kupljene robe dajemo popust.

Obuka za ruski volumen

Da bi se klijent prijavio za ovu vrstu obuke, neophodno je predznanje iz oblasti '1na1' i usavršeno praktično znanje iz iste. 

makeupstudio-jelena-djdordjevic-nails-make-up-silk-lashes-svilene-trepavice-nokti-šminka-microblading-obuka-1

NAILS obuka

Obuka traje 4 dana po 4h vežbanja.

Obuhvata kompletnu praksu i teoriju za trajni lak, gel na prirodnoj dužini ( french i gel u boji) i izlivanje noktiju. Dobićete kompletne preporuke za svaki od materijala i aparata potrebnih za manikir. Dugogodišnje iskustvo i znanje u ovoj oblasti prenosimo na sve svoje polaznice.

Sve obuke koje dajemo u našem studiju su detaljne.

Obuka se radi isključivo profesionalanom opremom.

Našu obuku je završio veliki broj polaznika, a ukoliko ste i vi zainteresovani možete doći do nas i dobiti još detaljnije informacije o ovim obukama.

LASHLIFT edukacija

Radi se o jednodnevnom kursu na kome se vežba uvijanje trepavica iz korena. Tretman je posebno namenjen osobama koje imaju problem sa spuštenim trepavicama. Nije potrebno predznanje za ovaj tip obuke.