phone

+38118519800

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

news

Idete prvi put na depilaciju?

Devojčice počinju mnogo ranije da razmišljaju o uklanjanju dlačica, nego što je to bio slučaj sa prethodnim generacijama. Tretman prve depilacije se uglavnom zakazuje u periodu najranije adolescencije, kad devojčice još nisu ni dovoljno dobro informisane o svim metodama. Razlog da se odradi prva depilacija nikako ne treba da bude „zato što se i drugarice depiliraju“. Ako realno nema dlačica, kožu ne treba bez potrebe iritirati.

 

Depilacija je (posle elementarne lične higijene) nesumnjivo jedan od glavnih higijenskih tretmana svake žene. Najučestalija je i najvažnija dolaskom toplih dana kada se nosi nešto kraća i laganija odeća.

 

Obzirom da je brijač kao sredstvo uklanjanja malja najdostupniji (i najjeftiniji), prva depilacija za većinu devojčica podrazumeva brijanje. To nije tako loše, kad se uzme u obzir da je ova metoda potpuno bezbolna. Ipak, devojčice treba da znaju da brijačem ne treba da diraju svetle dlačice koje imamo na raznim mestima. To će samo nepotrebno iritirati kožu i učiniti da dlake počnu da rastu gušće, jače i tamnije. 

 

Studije su pokazale da rast dlačica ne zavisi od ciklusa, niti mehaničko uklanjanje ugrožava zdravlje devojčice, ali je vrlo bitno odabrati način depilacije koji neće irititrati kožu.

 

Iz iskustva koje naš beauty studio ima - izbor se zasniva na možda dva osnovna faktora: koliko boli, i koliko traje rezultat depilacije. Zato vam donosimo odgovore na ključna pitanja i popularne vrste depilacija danas.

 

 

  • Depilacija hladnim voskom je dugo bila alternativa i prvi izbor mnogih, medjutim, vosak uglavnom sadrži naftne derivate, kalofonijum, i veštačke boje. Ukoliko ove proizvode koristimo često, pitanje je koliko će vremena da prođe da bi se videlo njihovo štetno dejstvo. Ovi podaci nisu tu da vas uplaše, već da vas podsete da brinete o vašoj koži i pažljivo birate šta ćete koristiti.

 

 

  • Ukoliko vas isključivo interesuje prirodna depilacija i želite zaobići sve hemikalije, ŠEĆERNA PASTA je pravi izbor za vas.

Zašto smo u beauty studiju zamenili vosak i prešli na šećernu pastu?

Odgovor je vrlo jednostavan -PRIRODNA JE! 

 

 

Sadrži samo 3 sastojka (voda, šećer i limun), a kako je depilacija bitan element naše higijene - ovo je definitivno prvi razlog zašto našim klijentima nudimo baš tu vrstu usluge. Bezbedna je za trudnice, pogodna za osetljivu kožu, budite bez rizika ukoliko imate proširene vene i kapilare. 

 

Depilacija šećernom pastom doprinosi zatvaranju folikula dlake i onemogućava njen rast. Nakon depilacije šećernom pastom, vaša koža će biti glatka, nežna i baršunasta. 

 

Nema alergijskih reakcija i drugih neugodnih nuspojava s obzirom na to da sadrži isključivo prirodne sastojke koji odgovaraju telu.

Šećerna pasta nije vruća i zapravo je sobne temperature. Rast dlačica je daleko sporiji jer se prilikom svake depilacije dlačica iščupa sa korenom. Na taj način, koren slabi a samim tim i dlaka postaje tanka i paperjasta - što je možemo se složiti, idealno kod prve depilacije. 

 

Ukoliko želite da saznate više o depilaciji u našem beauty studiju - stojimo vam na raspolaganju svakog radnog dana od 9h-20h i subotom od 9h-16h.
  • /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 52
    /news/47" data-layout="button_count" >
    /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 55
    /news/47" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close>
logo>

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

  • Beauty Studio Jelena Đorđević keyboard_arrow_right
  • Beauty Studio Jelena Đorđević

    Beauty Studio Jelena Đorđević
  • prod check
    check