phone

+38118519800

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

news

Kako skinuti nadogradnju svilenih trepavica?

 

Pozdrav lash tehničari, ove nedelje govorimo o tome kako ukloniti nadogradnju svilenih trepavica. Nakon tri nedelje od urađenog tretmana nadogradnje, one se proređuju i počinju same da otpadaju. Ukoliko klijent ne želi korekciju trepavica, jedino što vam preostaje jeste da.. uklonite trepavice koristeći specijalno napravljena sredstva. 

 

Korak 1 | Nanesite jastučiće za oči “eyepads”

Koža ispod oka je osetljiva i tanka. Iako je odstranjivač (remover) potpuno bezbedan za upotrebu, može izazvati nelagodu kod vašeg klijenta ako ne preduzmete ispravne mere bezbednosti. Ali.. to nije sve, svetla boja jastučića vam takođe olakšava pregledost urađenog! Kod jastučića za oči, bitno je da ih ne postavljate previsoko, kako bi klijent mogao lepo da zatvori oči, ali ne i dovoljno nisko da potpuno propusti donje trepavice.

Korak 2 | Uklonite nadogradnju trepavica

Da biste uklonili nadogradnju svilenih trepavica koristite razne aplikatore sa pamučnim vrhom. Oni su u isto vreme praktični, sterilni i dovoljno mekani da ne povrede kapak vašeg klijenta. Lines lashes tim preporučuje mikro aplikatore, jer su dovoljno male da razmažu proizvod između trepavica. Preporučujemo da koristite dve odjednom i aplicirate proizvod celom dužinom linije trepavica (od korena ka vrhu). Nakon nekoliko minuta, ekstenzije počinju lako da klize sa prirodnih trepavica vašeg klijenta.

Tokom ovog koraka posebno je važno biti nežan. Zapamtite, radite lepkom jačine koja je uporediva sa super lepkom. Oštro povlačenje ekstenzija pri pokušaju uklanjanja može slučajno iskidati prirodne trepavice. Ovo može trajno oštetiti trepavice vašeg klijenta.

Korak 3 | Uklonite Remover

Nakon uklanjanja svilenih trepavica sa prirodne dlake, očistite trepavice penom za pranje trepavica ili čistom vodom. Sve što smatrate da će najbolje očistiti trepavice i neće ostaviti tragove remover-a, u redu je. Nežno obrišite trepavice (dok su jastučići za oči još uvek tu!)-  kako biste bili sigurni da ništa od proizvoda nije bilo u dodiru sa kožom ispod oka.

VAŽNO je temeljno očistiti trepavice pre nego što uklonite jastučiće za oči i dozvolite klijentu da otvori oči. Sredstvo za uklanjanje je sigurno za upotrebu, ali peče kada vam uđe u oči. Zato je bitno da sve korake ispoštujete onako kako ste učili tokom obuke, i na taj način osigurate svojim klijentima samo najbolju uslugu.

  • /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 52
    /news/41" data-layout="button_count" >
    /www/webvol36/ai/mbbdxjaef1d0v6h/studiojelenadjordjevic.com/public_html/content/themes/saStudioJelenaDjordjevic/views/newssingle.php on line 55
    /news/41" data-layout="standard" data-action="like" data-size="small" data-show-faces="true" data-share="false">

Vaša e-pošta (obavezno)

Vratite se na vrh strane
close>
logo>

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je usluga

  • Beauty Studio Jelena Đorđević keyboard_arrow_right
  • Beauty Studio Jelena Đorđević

    Beauty Studio Jelena Đorđević
  • prod check
    check