EDUKACIJA za DEPILACIJU ŠEĆERNOM PASTOM.

EDUKACIJA za DEPILACIJU ŠEĆERNOM PASTOM.

U Beauty studiju Jelena Đorđević možete završiti EDUKACIJU za DEPILACIJU ŠEĆERNOM PASTOM.

Depilacija šećernom pastom je jako popularna vrsta depilacije jer ima brojne prednosti. Ne skida zaštitni sloj kože, pa je postupak uklanjanje dlačica manje neugodno i bolno iskustvo. Šećerna pasta ujedno radi blagi piling, pri čemu se uklanjaju stare i mrtve ćelije kože, pa je ona nakon depilacije šećernom pastom glatka i nežna. Šećer je prirodni prijatelj kože, pa samim tim pasta istovremeno čisti, zaglađuje, hidrira i regeneriše kožu.

Edukacija je namenjena profesionalcima koji se bave negom lica i tela, koji žele naučiti ili usavršiti tehniku depilacije celog tela.


Edukacije se održavaju u danima prema dogovoru u trajanju od minimalno 2 sata – individualno ili u grupama do 4 polaznika.


Po završenoj edukaciji dobijate: sertifikat, 5 patrona i kutiju šećerne paste.

Depilacija ŠEĆERNOM PASTOM je izuzetno je pogodna za dame koje imaju proširene vene i ispucale kapilare jer apsolutno nema nikakvih kontraindikacija. Sa druge strane održava kožu klijenta nežnom, a za samog estetičara je čista i praktična za rad. Korišćenjem šećerne paste nećete više imati problem sa urastanjem dlačica, a i vreme do sledeće depilacije je znatno duže. Koža postaje mekša, mrtve ćelije su uklonjene, a dlačice (dovoljno je da imaju 2-5 mm) isčupane iz korena, sporije rastu i sve su ređe.