5 saveta za pripremu klijenata koji prvi put dolaze na tretman nadogradnje svilenih trepavica

5 saveta za pripremu klijenata koji prvi put dolaze na tretman nadogradnje svilenih trepavica

Kada imate nove klijente, neophodno je postaviti im očekivanja – tako da mogu doći spremni na svoj tretman i u skladu s tim planirati svoj raspored. Evo liste nekih stvari koje treba razmotriti kod klijenata koji prvi put dolaze:

  1. Uklonite svu šminku sa očiju pre zakazanog termina: Klijenti koji uđu čistog lica daće vam više vremena za rad na trepavicama, ali ćete takođe naglasiti i važnost čišćenja trepavica pre samog početka.
  1. Izbegavajte kofein do 4 sata pre sastanka: Ovo će pomoći vašem klijentu da se opusti i da nema lepršave oči.
  1. Navedite koliko će trajati tretman: Ovo će omogućiti novim klijentima da isplaniraju ostatak svog dana, ali će im takođe omogućiti da se mentalno pripreme za duži tretman nadogradnje. Iako korekcije budu brže, kompletni setovi mogu trajati od 2 do 4 sata.
  1. Razgovarajte sa svojim klijentima o alergijama: Mnogi ljudi imaju reakcije na lepak za svilene trepavice ili gel flastere. Jasno komuniciranje i postavljanje pitanja klijentima o prethodnim alergijama ili osetljivosti pomoći će vam da znate da li je vaš klijent dobar kandidat za nadogradnju trepavica. Ako niste sigurni, obavite razgovor 24-48 sati pre tretmana.
  1. Obavestite svog klijenta da će držati oči zatvorene tokom čitavog tretmana: Obavezno naglasite da neće moći da pogledaju svoj telefon tokom tretmana.

Ovo je samo nekoliko stvari koje treba nagovestiti vašim novim klijentima. 

Vaš beauty studio Jelena Đorđević