Usluge

 

Nadogradnja svilenih trepavica

Cilj je da se prema mogućnostima prirodne dlake nadogradi vestačka. Želja klijenata je  da one deluju prirodno kako bi se skratilo vreme svakodnevnog šminkanja . U tom slučaju se radi nadogradnja po metodi "1 na 1". Česta je želja da trepavice menjaju ceo make up, shodno tome, radi se metoda "Ruski volumen". Tada su trepavice guste, duže.  

Lash stylist Vam preporucuje koja je dužina i gustina dlake adekvatna za Vaše oko. Pola decenije rada i edukacije u ovoj oblasti i sve veći broj klijenata su dokaz da je ogromna pažnja posvećena ovoj usluzi.

 

Makeup

Usluga profesionalnog sminkanja za sve prilike. Lepota  i sofisticiran izgled je san svake zene. Uz vestinu znanja, Inglot i Mac sminkom i Lines Lashes trepavicama - za  ime studija znaju ne samo u Juznoj Srbiji vec sirom zemlje kao i u inostranstvu. Pratimo trendove,  želju klijenata, uvažavamo sugestije, predlažemo svoje ideje. Make up team Vam stoji na raspolaganju u prostorijama studija kao i u Vasem domu širom zemlje.

 

Trajna šminka i microblading

Ističe Vašu prirodnu lepotu. Da li biste i Vi želeli da se svako jutro probudite sa idealnim obrvama, iscrtanim kapcima i prelepim usnama? Pre tretmana se iscrtava oblik, dogovara boja. Tokom rada se premazuju anestezije kako bi rad bio bezbolan. "PUREBEAU" aparat visokih perfomansi  je prilagodjen svim tipovima koze. Omogućava pigmentisti brz i kvalitetan rad. Pigmenti na svim ispitivanjima u Evropskoj uniji ocenjeni su  najvišim ocenama i raspolažu sa svim potrebnim zdrastvenim sertifikatima.  Najbolja preporuka je zadovoljan klijent. 

 

Manikir / Pedikir / Depilacija

depilacija je vrsta polu-trajnog uklanjanja neželjenih dlačica, kojom se postiže efekat nežne i glatke kože. Pri tom se dobija i nepohodan piling jer se uklanjaju mrtvi slojevi kože. S obzirom da se dlačice čupaju iz korena, nove neće rasti najmanje dve nedelje.
Skoro svi delovi tela se mogu depilirati, ali je jako važno da postupak obavlja obučeno lice.

 

Nega lica

Tretmani koji će omogućiti Vašoj koži da bude negovana, blistava i zdrava. 
Stimulativni tretmani poput dubinske hidratacije, stimulacije kolagena i elastina  radiotalasnim zatezanjem kože, regeneracija kože mezoporacijom,  blistav ten i čistoća lica - mikrodermoabrazijom (neinvazivni tretman lica), hemijski pilinzi i BLIC tretmani, SOTHYS i BIODROGA svetski poznati preparati su deo ponude studija koji se brine da lice klijentkinja bude negovano.

 

Tamnjenje tela - air brush metodom

Postupak kojim se dobija se savršeno preplanuo ten bez izlaganja suncu i veštačkim UV zracima. Boje su bez parabena, bez alergena, bez konzervansa, bez fleka. Tretman traje 15 minuta, savršen ten  traje 7 do 10 dana. Klijent, prilikom zakazivanja termina, dobija kompletno uputstvo za negu tela pre i posle  prskanja.

 

MADEROTERAPIJA

(terapija drvetom) - kolumbijska tehnika masaže omogućava da se smanje lokalizivane masne naslage , oslobadjaju se toksini, višak vode i celulit. Ovom metodom se stimuliše ravnoteža energije, smanjuje stres i oslobadjaju mišići. Preporučuje se serija masaža.

Tehnika podrazumeva korišćenje 10 različitih potpuno prirodnih, drvenih elemenata. Svi instrumenti koji se koriste su dizajnirani tako da se prilagodjavaju različitim delovima tela. Tehnika je neinvazivna, a terapija traje 30-60 min.

Maderotrepija se preporučuje za:

  • opuštanje tela i uma
  • stimulaciju limfnog sistema 
  • redukciju obima tela
  • razbijanje celulita 
  • ubrzanje metabolizma 
  • tonus i zatezanje.
 

LASH LIFT

LASH LIFT je tretman podizanja prirodnih trepavica iz korena, tako da se dobija otvoreniji pogled oka. Idealan je za osobe koje imaju dovoljnu dužinu trepavica, ali su ravne pa samim tim čine oko ''tužnim''. Za još bolji efekat, preporučuje se i farbanje trepavica. 

Efekat traje 4-6 nedelja, pri čemu se oči najnormalnije tretiraju, što se tiče umivanja i šminkanja.