Romantično veče… prsten… vaše suze i sudbonosno DA

Nišlijka ulepšava obolele sugrađanke
1. decembra 2017.
Tretman lica i pedikir u isto vreme – UŠTEDITE SVOJE VREME
4. decembra 2017.

Romantično veče… prsten… vaše suze i sudbonosno DA

Objavljujete sliku na Instagramu i Fejsbuku. Sakupljate na stotine lajkova. Ali, uzbuđenju ovde nije kraj, najvažnije tek dolazi.

Da bi vaš „big day“ protekao onako kako ste oduvek zamišljali, morate dosta toga da učinite mnogo ranije, a to nije nimalo lako. Pre svega, treba izbeći sve što bi od vašeg venčanja napravilo „paradu kiča“. Vaše najmoćnije oružje je ELEGANCIJA.

Samo je najbolje dovoljno dobro za ovaj veliki dan. Razumemo. A izgled mlade je nešto o čemu se na ovim prilikama najviše govori.

Odlučite se za elegantnu venčanicu koja će istaći vašu figuru. Možete pustiti mašti na volju,ali vodite računa i o tome da odgovara vašem stilu, jer ćete se jedino tako osećati udobno.
Bilo puštena ili podignuta kosa, vaša frizura mora da upotpuni sliku i istakne vašu eleganciju i lepotu. Zato, pažljivo birajte!

Ako ste se ikada dvoumili da li je profesionalna šminka za ovu priliku neophodna, verujte mi, JESTE. Da li je moguće da se iko to pita?! 🙂 Profesionalni svadbeni make up je kao trešnjica na vrhu. Naravno, ne preskačite ni veštačke trepavice, jer one daju oku glamurozan izgled. Nije bitno kakve oči imate, one će učiniti da vam oko izgleda savršeno. Posebno su korisne ako su vaše trepavice kratke ili retke. Slobodno mogu reći, one su neizostavan deo šminkanja za neku svečanost. Morate probati!

Čak i ako ne znate kakvu šminku želite, opustite se, jer mi znamo. Razgovarajte sa nama, i recite nam šta vam se dopada, kakav stil vam odgovara, kakva vam je venčanica, kakvo venčanje planirate. Rezultat će, nesumnjivo, biti čaroban – postojana šminka sa kojom ćete se osećati samouvereno i vrlo elegantno, ali i spremnom da uživate u svakom segmentu vašeg venčanja.
Isplanirajte sve na vreme i budite smirene, budite divne, elegantne, romantične, budite vi, i sve će biti savršeno. Obećavam!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *